Op zoek naar je nieuwe favo drankje? Look no further!

Hét drankje voor jou!

Wij zijn Viper Hard Seltzer, sparkling water with a bite. Wij zijn een Hard Seltzer, een koolzuurhoudend drankje met 4% alcohol. 

Viper Hard Seltzer is niet zomaar een drankje; het is een heldere, lichte alcoholische drank gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Viper Hard Seltzer is het drankje voor elk moment, of je nu ontspant na een lange dag of de nacht inluidt met vrienden. Met een lichte, verfrissende smaak en natuurlijke ingrediënten, bieden onze Hard Seltzers een unieke drankervaring. 

Onze smaken? Je hebt de keuze uit Viper met een vleugje limoen, cranberry, peach, tropical, watermeloen of cherry. 

Viper is glutenvrij, heeft geen toegevoegde conserveringsmiddelen én is laag in calorieën.. Dat is nog een bewust genieten!

 

 

 

Hoe is Viper ontstaan?

Viper liet zich inspireren door een nieuwe bloeiende drankencategorie Hard Seltzers – geboren op de Amerikaanse markt. We hebben veel moeite gedaan om het idee naar Nederland te brengen en de ultieme verfrissing te creëren – goed uitgebalanceerd met een hint van fruit en een vleugje alcohol. Viper is anders dan de meeste hard seltzers – het is een gebrouwen hard seltzer, waardoor het een meer gebalanceerde smaakervaring krijgt dan wanneer het niet gebrouwen is.

Geen compromissen,
Geen kleurstoffen,
smaakstoffen of andere toevoegingen

4.0% alc, 96 calorieën per 330ml blikje.

YOU MUST BE OVER 18 YEARS OLD TO ACCESS THIS SITE. PLEASE ENTER YOUR YEAR OF BIRTH
You must be 18 or older to enter. Please drink responsibly. Not 18? Please check www.alcoholinfo.nl.